Igaz az, hogy a fütyüléssel be lehet pisiltetni az illetőt, főleg ha nagyon kell neki? Ha igen, akkor az mitől van?
Engem idegesít a fütyülés. Dühös leszek ha hallom és nekem a hólyagomnál is furcsa érzésem van. De be nem csurgatnék.
Szerintem azért gongolják, hogy lehet valakire ilyen hatással, mert régen a férfiak amikor csorgattak a wc-be, elkezdet fütyülni, hogy azzal elnyomják a pipi hangját. Nagyon sok régi filmben van jelenet, hogy bemegy a férfi a budiba és amíg pisil, addig hangosan fütyül.
Nem járok férfi mosdöba, mivel csaj vagyok, de gondolom már nem csinálják ezt.
Mindenesetre ha a női mosdóban dumálnak már az is zavar, amikor egyedül lennék, hát még ha fütyülni kezdenének... :D
VISZONT nem csak a wc-ben hanem kirándulásokon, stb is fütyültek, úgyhogy ez kb úgy nézett volna ki, hogy a katonák masírozás közben elkezdenek fütyülni, az egyik társuk meg kétrét görnyed és felordít, hogy "Hagyjátok abba, mert bepisilek!" . :D Azért ez eléggé szürreális. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!