Fütyüléssel zavarhatok másokat egy irodában?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy egylégterű irodában dolgozunk.
Én világéletemben fütyültem munka mellett. Ha koncentrálok a munkára, nekem ez egy ilyen pótcselekvés szerű, mint másoknak, hogy esznek közben vagy énekelnek, csapkodják a tenyerükkel az asztalt, stb. illetve sokszor fütyülök amíg megyek lefelé cigizni vagy jövök vissza.
Eddig senki sem szólt érte, de múlt héten amíg dolgoztam, odajött egy új ember, mondta, hogy eléggé nehéz koncentrálni, ha közben ott fütyülök a háttérben és hogy nem tudnám e halkabban csinálni vagy esetleg nem csinálni, főképp, mert szerinte nem irodába való.
Mi a véleményetek, tényleg zavarhatja az embert a munkában a fütyülés?
2017. febr. 5. 09:43
1/11 anonim válasza:
Egyetértek vele teljesen. Szegény kollegák.
2/11 Fatal_3rror_ válasza:
Persze hogy zavarhatja, szerinted mi másért mondta hogy zavarja? :D
3/11 anonim válasza:
Hajjajj, de még hogy. Illetlenség melóban csak úgy fütyörészni. Csodálom, hogy eddig nem szólt senki, magadtól is tudhatnád.
4/11 anonim válasza:
Ennél zavaróbbat nehéz elképzelni..
5/11 anonim válasza:
Igen. zavaró. És nem is irodába való, igaza van.
6/11 anonim válasza:
Hú szerencséd van, hogy nem vágtak még hozzád egy bögrét. Nagyon zavaró az ilyen munkában.
7/11 anonim válasza:
Zavaró tud lenni a fütyülés. Próbálj úgy dolgozni, hogy nem fütyülsz.
8/11 anonim válasza:
Zavaró lehet, és tényleg nem irodába való.
9/11 anonim válasza:
Én biztos nem bírnálak elviselni. 8 óra fütyülésben? Be is kattannék.
10/11 anonim válasza:
Atya ég, én megőrülnék, ha valaki folyamatosan fütyörészne mellettem! De szerintem a kollégáim is! Rám már azért is rámszóltak, mert meg voltam fázva, és sokat köhögtem és ez idegesítette őket! Pedig azt nem jókedvemben csináltam, gondolhatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!