Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért doboghat a fülem? Járt...

Miért doboghat a fülem? Járt már valaki így?

Figyelt kérdés

Csak a bal fülemben hallok dobogás szerű hangot (nem a szivemet)

Neten rákeresve már kiderült hogy agydaganatom van ( szarkazmus lenne, mert bármire keres rá az ember, már rögtön rákos)

Egyébként más panaszom nincs

Orvos tervben van, csak addig is hátha valaki megtudja osztani a tapasztalatait

2018. okt. 24. 11:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Sima dugulástól is lehet ilyesmi, amit a beragadt fülzsír előidézhet. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy koszos a füled, mert ez a hallójárat belsejében van, ahol nem lehet mindig normálisan kitisztítani. Vagy esetleg lehet egy kezdődő gyulladás is a háttérben.

Menj el egy fül-orr-gégészhez, és ripsz-ropsz, kiderül, mi van, de valószínűleg ilyen banális oka lehet, nekem volt hasonló. Egyébként ez elég gyakori, nekem mondta a fülész, hogy egyes embereknek hajlama van ilyesmire, és akkor megismétlődik és rendszeresen ki kell mosatniuk a fül-orr-gégén. Szóval ők sok ilyet látnak.

2018. okt. 24. 12:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm holnap megyek háziorvoshoz, ha ő nem tud segíteni majd ad beutalót:)
2018. okt. 24. 12:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Fül-orr-gégére biztos kell beutaló? Mert nálunk nem kell. Háziorvosnak meg nem biztos, hogy lesz megfelelő felszerelése, ha ki kell mosni pl. Szóval ha nem beutalós nálatok sem, akkor jobban jársz, ha egyenesen a fül-orra mész.
2018. okt. 24. 19:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem vérnyomás emelkedéskor szokott dobogni a fülemben.
2018. okt. 24. 22:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Nálunk ha nincs beutalód akkor min 1 hónap múlva kapsz időpontot. Vagy ha odamész fél napot ott kell várnoe hogy talán bekerülj, én pedig sajnos ehhez türelmetlen vagyok
2018. okt. 26. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!