Hogy vegyem rá magam, hogy feküdjek le? Hétfőn valahogy felkéne kelnem 8 órakkor, de nemtudok lefeküdni, most is fent vagyok. A baj az, hogy egy iszonyat cuki mesét találtam, amit imádok és nem tuzdom abbahagyni a nézését.26f
"Valahogy felkéne kelnek 8 órakkor"
Te jó ég, a 8 órai kelés ilyen extra dolognak számít nálad? :D Nekem 8-kor már a munkám kezdődik, de mondok egy jobbat: néhány évvel ezelőtt 6-ra jártam dolgozni, amihez 3:20-kor kellett kelnem, mivel ingáztam. Azt hogy bírtad volna? :D
A kérdésedre visszatérve:
Tudom, nem egyszerű időben lefeküdni. Én is sokszor vagyok így: eltervezem, hogy lefekszem időben, de előtte felmegyek a youtube-ra, találok valamit amit elkezdek nézni, s egyszer csak azt veszem észre hogy 3 óra eltelt, s mindjárt éjfél. :-S
Próbálj meg valami lefekvési szertartást végezni. Mondjuk este 7-re végezz el minden teendőt: rakd ki a ruháidat holnapra, zoknit, mindent. Vacsorázz valami könnyűt, menj el zuhanyozni, de utána már ne netezz, ne videózz, hanem egyszerűen feküdj le. S meglátod, másnap milyen jó lesz úgy ébredni, hogy igazán kipihented magad. Mert az éjfél ELŐTTI alvás a leginkább jótékony hatású.
Igen,nálam extrém a 8 órai kelés.
Ha dolgozik valaki,akkor is szabad napon miért kellene reggel 8kor ébren lennie?
Meg úgy egyáltalán miért kellene másokhoz igazodnia?
Felnőtt,dolgozó ember.Mondja meg az apjának és a húgának,hogy "én délig akarok aludni,ezért ne gyertek délelőtt".
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!