Minek a tünetei az alacsony vérnyomás és szédülés?
Figyelt kérdés
2 hónapja esik le rendszeresen a vérnyomásom, de már most 1 hete tart. Egyfolytában alacsony, szédülök, homályosan látok, ha messzire nézek, akkor inkább kettős a látásom. Nagyon tompa fejfájás. 27 éves vagyok, eddig sosem volt bajom a vérnyomásommal, de most néha leesik 100/70 körülire. Néha erős hányingerem is van, de az nem jellemzően. Terhes nem vagyok az biztos.2010. jún. 24. 13:13
11/13 Ancseszkava válasza:
Rendszeres,izzasztó,legalább 45 perces,intenzív sporttal,sokat segíthetsz az alacsony vérnyomásodon! Még ma próbáld ki! Sokkal jobban leszel egy hét múlva!
12/13 A kérdező kommentje:
Már elég régen kérdeztem és azóta valószínűleg meg van a válasz is. Leírom hátha valakin segít. Kiderült, hogy idegi alapon lehet valami. Egy régebbi trauma vagy a rossz gyerekkor miatt lehet valami. sajnos ezt nem tudni, csak hogy túl stresszelek dolgokat.ezek olyan pánikrohami tünetek voltak. Még néha előjönnek, de már tudom kezelni. Egész egyszerűen mikor rosszul leszek, meg homályos látás, légzési nehézség, akkor egyszerűen nem veszek róla tudomást. Egyszer csak azt veszem észre hogy a tünetek elmúlnak. előtte meg odakoncentráltam minden egyes jelre és saját magam ingereltem fel és azért lettem egyre rosszabban és rosszabban. Sajnos ezt csak pszichológus tudna segíteni, bár magam sem tudom, hogy miért is, hisz nem vagyok idegbeteg meg semmi, csak egyszerűen előjönnek a tünetek. Az emberek nagy része szenved ebben, sajnos a mai világ stb miatt.
2012. okt. 29. 14:12
13/13 Ancseszkava válasza:
Szia! Én is pánikbeteg vagyok, 37 éves nő. Nagyon stresszes gyerekkorom volt,apám ivott,mindig kiabált,mi meg csavarogtunk rossz társaságba kerültünk. 20 éves koromra jöttek az első rohamok,azóta is együtt kell élnem ezzel a szörnnyel,de már én is úgy vagyok ,ahogy te,nem veszek tudomást róla...kicsit bepánikolok,utána elhessegetem a gondolatot is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!