Mitől szédülhet a fejem? Pánikba vagyok esve.
20/F
Felvidékről származom.
Járok minden félévben neurológiára, és minden rendben hála Istennek. Voltam olyan magnetikus alagútban, ahol lefekszem egy ágyra, az ágyustól visz engem beljebb az alagútba, és olyan furcsa hangok vannak ott, és nem szabad feltenni a fejem, csak feküdni szabad. Ebben csak 1x voltam, de az is minden rendben volt.
Ez akkor szokik előfordulni ez a szédülés, amikor fekszem. Na most úgy 17:30 kor kezdődött, elkezdett úgy szédülni a fejem, hogy visz. Hogy magyarázzam el, olyan érzés, mintha körhintában lettem volna, és mint pl. HALI-GALI, és leszállok, és visz a fejem, szédül, szerintem ez veletek is előfordult már. Előbb jöttem haza templomból, és alig bírtam ki a misét. 1 bögre teát ittam egész nap, többet sem. Igazán jobban rám jött ez, amikor álltam a templomban, és nyugodt voltam igazán, hirtelen jött ez a szédülés.
Beteg vagyok, náthás kicsit, de már megyek ki belőle. Köhögök kicsit. Szedek antibiotikumot OSMANOX 1000 MG. Olvastam a mellékhatásait, hogy előfordulhat fejfájás. Már péntektől szedem, még van belőle.
Nagyon be vagyok pánikolva mitől lehet ez. Szerintetek? Nagyon félek. Kérlek segítsetek.

Mivel én is szédültem bő fél évig (csak nem így), úgy tudom, sok szédülés belsőfül eredetű, és a legtöbb ártalmatlan.
Létezik egy technika, amivel elmulasztható az ilyen forgó jellegű szédülés, ami neked volt:
https://www.youtube.com/watch?v=cggDK79Zfvs
(Wait 30 seconds = várj 30 másodpercet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!