Véradás után duzzanat?
Figyelt kérdés
Az történt, hogy a suliban volt lehetőség véradásra, és én is adtam vért. Le is vették, felálltam, és mentem a dolgomra, aztán eltelt 2 nap, és egy nagy véraláfutás lett a környékén, olvastam is, hogy ez normális és el fog múlni. Rá 1 napra elkezdett nőni a hajlatban egy dudor, és ha megnyomom fáj. Erről nem találtam úgy nagyon semmit az interneten, tehát megköszönném ha valaki informálna hogy mégis mi lehet ez.:)2018. okt. 11. 22:20
1/3 anonim 

válasza:

Hajlatban dudor?
Nyirokcsomóra gondolsz?
2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi ez, ott van a könyökhajlatomban, ahonnan vették a vért. Kicsit jobbra mint a tűszúrás, de párhuzamosan. A véradás után 3 nappal jött elő, és még nem akart visszahúzódni.
2018. okt. 12. 06:44
3/3 anonim 

válasza:

Be kell tartani, amit mondanak, hogy a bogyót 4 orán át fennhagyni, aznap fizikai munka, kéz megterhelése kizárva, stb, és jellemzően ez elkerülhető. Nekem is volt már elszíneződés, dudor, de kb egy hét után eltűnt, felszívódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!