Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Véradás után duzzanat?

Véradás után duzzanat?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy a suliban volt lehetőség véradásra, és én is adtam vért. Le is vették, felálltam, és mentem a dolgomra, aztán eltelt 2 nap, és egy nagy véraláfutás lett a környékén, olvastam is, hogy ez normális és el fog múlni. Rá 1 napra elkezdett nőni a hajlatban egy dudor, és ha megnyomom fáj. Erről nem találtam úgy nagyon semmit az interneten, tehát megköszönném ha valaki informálna hogy mégis mi lehet ez.:)
2018. okt. 11. 22:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Hajlatban dudor?

Nyirokcsomóra gondolsz?

2018. okt. 11. 23:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi ez, ott van a könyökhajlatomban, ahonnan vették a vért. Kicsit jobbra mint a tűszúrás, de párhuzamosan. A véradás után 3 nappal jött elő, és még nem akart visszahúzódni.
2018. okt. 12. 06:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Be kell tartani, amit mondanak, hogy a bogyót 4 orán át fennhagyni, aznap fizikai munka, kéz megterhelése kizárva, stb, és jellemzően ez elkerülhető. Nekem is volt már elszíneződés, dudor, de kb egy hét után eltűnt, felszívódott.
2018. nov. 22. 03:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!