Szemöldökömnél van ilyen "bog", vagyis duzzanat, kb.2 hete. Mitől lehet? Nem gennyedzik, nem is pattanás, nem is akne? Megpiszkáltam?
Bal oldalt a szemöldököm sarkánál van egy "bog", "duzzanat", nem tudom, lehet-e genny alatta, vagy benőtt szőrszál lehet (szerintem az nem), vagy hogy mi lehet...
Nem múlik el...
Szemöldököt szedtem két hete, lehet akkor piszkálhattam meg... azóta igyekeztem nem bántani.
Nem pattanás (nem is vagyok pattanásos típus, meg egy pattanás sokkalta kisebb lenne) ennek az átmérője kb. 0,5 cm, ha nem nagyob... ilyen duzzanat.
Ilyen "duzzadt", a szemöldökcsontnál. Nem tudom, lehet-e genny a bőr aatt (csak a felszínre nem jön fel a genny, mert nincs külső "nyílás" vagyis értitek..)
2 hete megvan.
Mi lehet? Nem múlik... vagyis nem kisebbedett..
máshogy nem piszkáltam. Csak a szemöldökcsipesztől / szemöldökszedéstől lehet...
hogy mulasszam el? Bőrdokihoz nem tudok elmenni (sem időm, sem pénzem... suli, meló, beadandók, hf-ek, zh-k, majd megint meló..)
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!