Nálunk a hányinger elmulasztására amik jók szoktak lenni: sós keksz, kóla (normál, nem cukormentes). Vagy a gyömbéres víz (rendes gyömbérgyökérrel, nem porral).
2018. okt. 3. 13:16
Nem is értem a kérdezőt. Mi az, hogy “nem tudod”? Nem tudod, hogy a betegséged fizikális vagy mentális tüneteket peodukál e? Vagy ne tudsz elmenni egy orvoshoz, aki normálisan diagnosztizál és esetleg felír valamit?
Egyébként meg ha azt állítod, hogy neked márpedig ez a hatásos akkor nem rohadtul mindegy, hogy mit mondunk. Szedd be.
2018. okt. 3. 16:27
13/21 A kérdező kommentje:
Azt nagyon jol tudom hogy pszcihesen van nalam ez a felelem ugyanis nem telik el ugy nap hogy ne gondoljak arra nem kaptam e el valamit. Es mar csak ugy jon is az emelyges . Ekkor beveszek egy szem daedalont es ra egy orara kutya bajom. A hozza tartozo betegtajekoztaton is az van hogy kulonbozo eredetu hanyinger-hanyas kezelesere illetve meg elozesere szolgal. Azert nem ertem miert mondjatok azt hogy csak utazasi hanyingerre valo mert hogy igen arra is.
Akkor végülis mi a kérdésed?
Megkérdezted, hogy tényleg elmúlik e a hányinger
Válaszoltunk, hogy nem vírusos hányingerre való.
Majd közölted, hogy márpedig DE😄😄
Akkor most mi érdekel?
2018. okt. 3. 20:25
15/21 A kérdező kommentje:
Hogy tenyleg jo e ra?! Ennyi volt az ossz kerdesem. Igazabol nem ertem miert kell ezert kinevetni az embert oruljetek annak,hogy nektek nincs ilyen problematok tudom vannak ennel nehezebbek van nekem is dr rz mindig itt van bennem. Raadasul olyan eveszavarom van hogy elkepeszto. Es voltam orvosnal kaptam gyogyszert egy eve es semmit nem er voltam mar kontrol vizsgalaton is mondtam de csak szedjem tovabb igen szedem de mint hiaba megis retteges az egesz eletem.
Akkor válts orvost, attól, hogy az egyik nem tudott segíteni rajtad, még egy másik segíthet. Addig kell menni, amíg meg nem találod azt az orvost, aki tud rajtad segíteni.
2018. okt. 4. 14:17
17/21 A kérdező kommentje:
Az a baj,ahol en lakom nincs sok valasztas es magan orvosra nincs penzem. Maradok annal ami van aztan majdcsak tortenik valami.
Nem tudom, hogy a cerucal venykoteles-e. Viszont tudom milyen rossz ezzel a fobiaval egyutt elni. En nem ajanlom, hogy minden egyes hanyingernel bevegyek daedalont, mert nem hiszem, hogy jot tesz a gyakori szedese. En is csak akkor szedem be ha nagyon eros hanyingerem van. Emelygesre nem.
Gyakran kapsz el hanyos betegseget egyebkent?
Inkabb moss gyakran kezet es hasznalj antibaketrialis kezferotlenitot. Esetleg , ha tenyleg ennyire felsz, hogy elkapod valahol, hordj tomegkozlekedesen vagy zsufolt helyen ilyen orvosi maszkot. Nekem nem ennyire durva a helyzet, bar en tobb mint 10 eve nem hanytam. Szerencsere nem vagyok fogekony ezekre a bacikra. De hidd el nekem is rengetegszer van hanyigerem. Ezt sajnos magunk generaljuk.
Keress fel valami jo pszichologust! Ha nem is sikerul elmulasztani a felelmed, hatha enyhiteni viszont tudnad.
2018. okt. 4. 18:57
19/21 A kérdező kommentje:
Nem szerencsere en sem vagyok fogekony ezekre a bacikra,viszont en is most probaltam csokkenteni a daedalont csak akkor eszem meg ha nagyon muszaj. De akkor vegulis leszogezhetjuk hogy a daedalon jo erre is. Egyebkent en is mar vagy 10 eve nem hanytam es szerintem pontosan emiatt mindig megeloztem. A tisztasagra figyelek nagyon. A fobiam miatt olyan tisztasagi manias vagyok hogy folyton a kezemet mosom es allandoan takaritok mindent fertotlenitek idegen helyen ahol nincs lehetoseg kezmosasra ott nem is eszek mondjuk itthon sem sokat mindig felek attol hogy becsomolok es rosszul leszek.
Nem, a daedalon NEM jó vírusos hányásra, mert az mindenképp kijön, ha ki akar. Utazós hányingerre jó, de ezt már írtuk többen is, de te valamiért nem veszed észre és csak a saját igazadat bizonygatod.
A cerucal pedig vényköteles és sokkal erősebb is ezáltal, na AZ tényleg a vírusos hányásra is jó.
2018. okt. 4. 23:05
Kapcsolódó kérdések: