Mi bajom lehet?
20/F
Már 3 napja fáj a hasam, máma voltam orvosnál. A doktornő nyomogatta a hasamot, hogy fel vagyok fújódva. Széklet nem olyan volt, mint szokott lenni. 3 napja nem tudtam menni nagy WC-re. Szelek voltak, vannak is, de a ball oldalamon fáj állandóan, este is nehezen aludtam el, mert fájt a ball felem.
Doktornő szúrt gyenge DEZAN injekciót a seggembe, ha jól tudom úgy hívják, ami megindítsa a gyomor működését. Kiírt LACTECON szirupot. Ezt megittam, és már kezdett működni a gyomrom, és egyet pukkoltam, és besz@rtam. Aztán jöttek olyan kicsi nyomások, elmentem nagy WC-re, és víz jött belőlem. Regalabb 2x mentem egymás után nagy WC-re, aztán kiírt még METEOSPASMYL tablettát, abból is bevettem.
Ha csuklok fáj az egész hasam, ha veszek mély levegőt akkor is fáj az egész hasam. Néha rám jön olyan valami, hogy ha böfögök, akkor egész testem fáj, ez lehet a felfújástól? Vagy mitől? Nagyon félek. Így éreztem magam utoljára amikor ettem almát, vagy barackot.
Anyukám 11 éve beteg a beleire, nem rég volt műtéten. Félek, hogy neadjisten nekem is műtétre fog kelleni mennem.
Mi a véleményetek? Milyen betegség lehet ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!