167cm-hez megfelelő a 49 kg? Van, aki azt mondja, hogy kevés, van aki azt mondja jól van így. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2018. szept. 16. 19:06
1/10 anonim válasza:
Én is ennyi vagyok. Kevés, de nekem nemrég egy orvos azt mondta, hogy ha nem hirtelen fogyás eredménye és egyébként nincsenek emésztési problémáim, akkor simán alkati kérdés, nem probléma.
2/10 anonim válasza:
Hány éves vagy? Fiú vagy lány?
3/10 anonim válasza:
Nagyon kevés, konkrétan csont és bőr kategória, ez tuti nem szép
4/10 anonim válasza:
Most magadat győzködöd? Ez nagyon kevés.
5/10 Metionin válasza:
Simán jó. Én 165/45 vagyok és tök arányosan nézek ki. Van akinek ilyen az alkata. Ha egészséges vagy és eszel rendesen akkor neked ez az ideális, ne másokra hallgass hanem a szervezetedre.
6/10 anonim válasza:
Én is ennyi vagyok pontosan. És ugyanúgy 167 cm. Szerintem normális. Határeset
7/10 A kérdező kommentje:
Lány vagyok,és egyáltalán nem vagyok sovány,nem látszik rajtam,hogy 49 kg vagyok.
2018. szept. 16. 20:29
8/10 anonim válasza:
Ha lány vagy akkor ez tökéletes testalkat lehet!!!!
Pláne ha fiatal vagy :)
Ha jól érzed magad így a bőrödben és nem vagy fáradékony, gyenge vagy nem fáradsz ki nagyon hamar fizikai terheléstől akkor minden rendben van Veled!
Aki meg azt mondja, hogy túl vékony vagy az csak irigy!!!
9/10 anonim válasza:
Tökéletes súly- magasság arány! F33
10/10 Rena31 válasza:
Az ideális testsúlyt nőknèl úgy lehet kiszámolni ha a magasságból kivonsz 110-et, vagyis 167-110=57 azaz 57 kg lenne a normál testsúly ez elvileg s-es mèret. Gondolom most xs-et hordasz, szerintem az már nagyon vèkony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!