Vajon lehet meg belole hanyas?
Figyelt kérdés
Tegnap este hanyingerem volt.azonnal ettem daedalont nagynehezen el is mult. Ma reggel mikor feljeltem nagyjabol rendben voltam de most megint kezdodik vagyis ugy erzem. Nincs etvagyam semmi csak edesseget tudtam enni .2018. szept. 14. 11:26
1/1 anonim 

válasza:

Próbálj meg szőlőcukrot enni hátha alacsony vércukorszint miatt vagy rosszul. Ha van egy kis étvágyad én joghurtot ennék, az nem terheli a gyomrod annyira. Vagy valami gyömbéres cuccot. Jobbulást! :/ Talán rosszul nem leszel. Mondjuk van elvileg valami hányós vírus, de talán nem kaptad el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!