Milyen betegségek okozhatnak folyamatos sápadtságot?
10:37-esnek, hát lehetséges..
de te is annyira sápadt vagy, hogy az emberek úgy néznek rád, hogy mindjárt elájulsz, meg azt hiszik rád, hogy bevertek kettőt a szemed alá?
Pedig ez annyira vashiány-jel!
Azt fontos tudni,hogy ha a vérképben megjelenik a hiány,az már 'baj'.Az már "súlyos" hiány.Ugyanis a szervezet arra törekszik,hogy a vérnek mindig meglegyen a megfelelő ásványi anyag(ebben az esetben)szintje,ezért innen-onnan-kevésbé fontos helyekről-vonja el azt.Ha már a vérben is érezhető a hiány,ha még oly kicsiny is,az már valódi hiány.Tehát ha a határon van az érték,arra már oda kell figyelni!Ilyen alapon lehetsz vashiányos.Ott maradt a papír az orvosnál?
nem, megvan a vérvételi papír..
de nem találtam rajta a vasat, vagy csak én nem tudom, hogy mit kéne keresnem...
Igen. Elég gyakran megkérdezik,hogy rosszul vagy?Mert olyan sápadt vagy, meg azt is mondták már,hogy olyan szinem van mint egy hullának,erre én mondtam,hogy már lilulok is? :D
szóval ha a laborod rendben,nem kell megilyedni,egyszerüen csak ilyen a bőröd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!