Lehet hideg vízbe fürdeni?
Figyelt kérdés
5napig nem lesz melegvíz,mer szerelik a mittomén mit.de a víz eléggé hideg,lehet benne fürdeni,hajat mosni?és ha megfürdök benne attól mi bajom lehet?2010. jún. 21. 18:11
1/5 anonim válasza:
szerintem ne fürödj hideg vízben. megfázhat a veséd, női szerveid. a csontjaid is sajoghatnak.
melegíts hozzá egy kis vizet, és úgy fürödj a kádban.
2/5 anonim válasza:
én vízitúrán egy hétig jéghideg vízben tusoltam esténként:D kutya bajom se lett tőle. libabőrös leszel meg minden, de ha ne húzod el a zuhanyzást, akkor nem fázol meg.
3/5 anonim válasza:
ha a szó szoros értelmében fürdőre gondoltál, akkor azt viszont gyorsan felejtsd el! felfázhatsz, ahogy az előző mondta.
(2-ik válaszoló voltam)
4/5 A kérdező kommentje:
zuhanyra gondoltam :D de az lesz amit az 1.írt mer nem bírom a jeges vizet
2010. jún. 21. 18:20
5/5 anonim válasza:
Ebben a hidegben nem irigyellek! :(
Még ha kánikula lenne :(
Szerintem is melegíts vizet és csüccs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!