Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szinte nem tudok megmozdulni....

Szinte nem tudok megmozdulni. Mi a teendo?

Figyelt kérdés

Tegnap elott este elaludtam a nyakam. Tegnap egesz nap az a tipikus nyakfájásom volt, ami ilyenkor szokott lenni, biztosan ismeritek ezt az erzest. De elvoltam vele. Most reggel viszont arra ébredtem,h ahogy almomban fordultam, felnyogtem ugy belehasitott a jobb oldalamba. Felebredtem es alig tudtam felülni, ugy kellett kinyomni magam bal kezzel mert az egesz jobb lapockam, gerinc menten a hátam kozepeig jobb oldalon ugy be van állva. Meg sem tudok moccanni, jobb oldalra keptelen vagyok a fejem elforditani, mintha betonba öntöttek volna.

Most mit csinaljak?Mitol lett ilyen merev?A jobb kezemre is lesugarzik, kicsit zsiborog a karom. De azt fel tudom emelni, csak akkor feszul az egesz jobb oldalam es faj.

2018. aug. 23. 06:34
 1/2 anonim ***** válasza:
hát... én megkérnék valakit, hogy próbálja meg masszírozni kicsit óvatosan, ha nagyon fáj, akkor ez bukó. kicsi torna, izomlazító amivel tovább próbálkoznék. ha ez sem megy/segít, akkor elmennék dokihoz, vagy gyógytornászt keresnék (ő tud masszírozni is)
2018. aug. 23. 08:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Semmi masszírozás !!! Ez valami (herpesz-típusú) vírus okozta ideggyulladás a gerincoszlopból kilépő idegeknél (amelyek a hátizmokat is beidegzik. Acetilszalicilsav, ibuprofen, diklofenák tartalmú gyulladáscsökkentők óvatos adagolás mellett. Pár nap alatt rendeződik. Napsütés kerülendő !!
2018. aug. 23. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!