30 kilót fogytam. Hogy fogadjam el a testem?
Figyelt kérdés
Lóg a mellem, emellett tele vagyok striával szinte mindenhol. Hogy tudnám ezt elfogadni? Mást is ennyire megviselt?
A mellműtét még oké, arra lesz pénzem, de a striákkal nagyon zavarnak. Úgy szőnek körbe, mint a pókhálók, nem merek felvenni rövidnadrágot (nyilván nem olyat, amin látszódik a fenékvonalam)
Ti hogy küzdöttetek meg ezzel?
2018. aug. 14. 21:28
1/4 anonim válasza:
Tudom,hogy könnyen beszelek,de fogadd el magad. Nem a kinézeted miatt szeretnék a barátaid,caaladtagjaid. Nem Tudom,hogy van e élettársad, de ha nincs,akkor ő sem azért fog beleszeretni majd mert ahogy kinézel hanem azért ami te vagy. Vállald fel magad. Nekem is vannak ilyenjeim,de nem tudok vele mit kezdeni. El kell fogadnom.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, mit tanácsolhatnék. A kövér csajok jobbak. Nekem a barátnőm meg volt ereszkedve, aztán mikor elkezdtünk járni, visszahízott. Eleinte jó volt, hogy feszesebb a bőre, de mostanra már túldagadta magát. Szeretném, ha lefogyna, de még inkább, hogy találjak egy olyan nőt, akinek számomra ideális teste van.
26/F
3/4 anonim válasza:
Én mindig arra szoktam gondolni, hogy nálam sokkal otrombább nők is levetkőznek nyáron, mégse eszi meg őket senki. Rajtam is most nyáron volt először rövid naci.
4/4 anonim válasza:
Légy nagyon büszke magadra a kitartásodért, amit elértél! Én az vagyok, pedig nekem is csúnya amellem, a bőröm, de ruhában nem látszik, és naponta gyűjtöm be a rengeteg bókot, elismerést. De a legfontosabb, hogy már elfogadtam magam, és a férjem is nagyon büszeke rám, sőt a családom is, mindenki tanácsot kér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!