Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Meg van annak az esélye hogy...

Meg van annak az esélye hogy 16 éves koromra IBS-em van?

Figyelt kérdés

a hasmenés az már elmúlt ,de az anyagcserém sosem volt az a hízos fajta és most sem az.

aztán lehet hogy csak beképzelem magamak ,de az egész májusba elég xarul ettem, most már tudok enni ,csak fáradtságot nagyon gyakran érzem... nem igazán gyengeség ,hanem inkább álmos vagyok és ásítozok egész nap

közbe meg simán tudok edzeni (kondi)

csak azért gyanakszom IBS-re mert 11-es leszek a nyáron és az utóbbi 2 évben nem érzem jól magam a sulimba ,és azt mondják hogy az IBS tipikusan lelki okok miatt alakulhat ki..

nem vagyok túl szociális alkat:(

2010. jún. 20. 18:15
 1/4 A kérdező kommentje:
remélem nincs esélyem rá:D
2010. jún. 20. 18:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem kb. 15 éves korom óta ilyenem van, úgyhogy sajnos azt kell mondjam, lehetséges :( Bár a tüneteid alapján nem valószínű, hogy az van neked. Keress fel egy orvost a biztonság kedvéért!
2010. jún. 20. 18:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem 17 éves korom óta van, szintén iskolai okok miatt. 18 éves koromra 1 hetet nem tudtam rendesen végigjárni, anélkül, hogy ne hiányoztam volna egy napot vagy reggel 1 órát.

Amúgy neked nem IBS-ed van, mert annak nélkülözhetetlen velejárója a hasmenés / szorulás

2010. jún. 20. 18:40
 4/4 A kérdező kommentje:

18:40

kezdek megnyugodni..

2010. jún. 20. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!