Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Időnként bedobban a szívem....

Időnként bedobban a szívem. Aggódjak?

Figyelt kérdés
Általában nem érzem a szívdobogásomat, de néha akkorákat dobban, hogy szinte megszédülök. Ez pár másodpercig tart, aztán órákig megint nem. EKG, vérnyomás jó, pulzusom 60 körüli. Lehet ez a melegtől? Másnak is van ilyen? Kell vele valamit csinálni, vagy ne törődjek vele?

2018. aug. 12. 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Folyadékhiánytól, kálium és magnézium hiánytól is szokott ilyen lenni. Szív ultrahangot csináltass a biztonság kedvéért.
2018. aug. 12. 21:21
 2/3 anonim ***** válasza:
68%
A 60as pulzus már nem jó, szerintem ezért dobban akkorát, már már jelzi, hogy gáz van. Nézesd meg magad.
2018. aug. 12. 21:22
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Extrasystolé. Nekem már régóta van, időnként naponta több száz. Most, ebben a melegben ritkán csinálja, de akkor nagyokat dobban.

EKG-vel nehéz elkapni, nekem 24 órás Holterrel mutatták ki a napi 800-at, de azt mondták, ez még nem sok, és mivel a szívem egészséges, a dolog ártalmatlan.

2018. aug. 13. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!