Ízületi fájdalom 35 évesen normális?
2 éve szültem. Persze sokat cipelem a lányom (12kg), de nem tudom,hogy normális-e ez a fájdalom. Csukló,könyök,és az ujjak kisízületei kb 1 hónapjw napi szinten elég erősen fájnak.
Anyai ágon dédmama,nagymama,anyukám reumás. De én nem.vagyok még ehhez fiatal?
Hüpp :((((
Első körben próbálj ki krémeket vagy gyógynövényeket, hátha rendbe hoznak. De ha pár hét alatt nincs jelentős javulás, akkor menj el dokihoz. (Vagy akár trükkösen máris megkérheted a beutalót a házi orvostól a reumatológiára, mert nagyon sok szokott lenni a várakozási idő, intézménytől függően több hét vagy hónap is lehet. - Aztán max. lemondod, ha mégsem kell menned.)
Egyébként idősebb korban sem "normális" szerintem; persze sokaknak van, de akkor sem az. Mint ahogy semmi más sem, amit a dokik (meg a "plebs") szeret ennyivel elintézni, hogy "a korral jár". Hát nem.
Ui.: Gyógyszertárban, drogériákban biztos tudnak többféle terméket is ajánlani. Én is próbáltam párat, amikor fájtak az ujjaim, de már nem emlékszem a nevükre. Viszont nekem az aloe vera lett a "csodaszer", pedig nem hittem benne előtte, így tényleg saját tapasztalat. Igazi növényről kis darabokból kinyomva a zselé, nem ilyen bolti vackok. Próbáld ki, hátha. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!