Ha a vérnyomásom jó akkor miért szédülök mégis ennyire?
Figyelt kérdés
2010. jún. 19. 16:49
1/3 anonim válasza:
Ez azért még elég kevés infó.
Lehet fáradság, nem ettél vagy nem ittál rendesen, nem jól szellőző helyiségben vagy, de lehet vírusos fertőzés is...
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,éjjel 2 óra óta fent vagyok de volt már így máskor is és akkor nem voltam rosszul.Az előbb mértem a vérnyomásom és 120/60 a pulzusom 73.
2010. jún. 19. 16:59
3/3 anonim válasza:
Ez lehet vashiány is nekem is volt! vagy ingadozik a vércukrod, nem jut elég vér és ezzel oxigén az agyadba :)
Ilyenkor nekem az orvos azt mondta egyél meg egy csokit, vagy igyál szénsavas cukros üdítőt ha pedig nem segít akkor az egyik kezed tedd a homlokodra és nyomd hátra fele míg a fejeddel nyomod előre és ezt felcserélve is csináld meg!:)
De szerintem menj el egy orvoshoz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!