Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Epekő mindig látszik ultrahangon?

Epekő mindig látszik ultrahangon?

Figyelt kérdés

Hányások, puffadás, hasmenés de főleg székrekedés váltakozása miatt voltam kivizsgáláson de semmit nem találtak. Az ultrahang volt nekem az érdekes, mert olajos, zsíros ételek után görcsös fájdalmat érzek jobb bordám alatt. Édesanyámnak volt epeköve, neki az epehólyagot is kivették. Nekem semmit sem mutatott az ultrahang. Panaszaim évek óta fennállnak. Nem nagyon eszek zsíros ételt, de néha nagyon kívánom, akkor viszont fáj utána. Nem értem, ha nem epekő, akkor mi lehet?

Volt allergiateszt, glutén, laktóz, tükrözések. Minden negatív.. az orvosom végzett, ő már semmilyen vizsgálatra nem ír ki, tényleg bele kell törődnöm a panaszaimba és kész?

2018. júl. 25. 19:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, látszik az ultrahangon. Nekem is voltak epeköveim. Engem is műtöttek.

Amúgy simán lehet más betegség is. Nekem IBS-t diagnosztizáltak, valamint refluxot az epeműtétem után. Nekem is hányingerem volt, hánytam, puffadtam, hol napokig nem volt székletem, utána meg fél napot a WC-n ültem és görcsöltem. Gyógyszert kaptam rá. Nem azt mondom, hogy neked is ez a bajod, de valami bajod biztos van.

Viszont a helyedben elkerülném azokat az ételeket, amik kiváltják és esetleg kikérném másik orvos véleményét is.

2018. júl. 25. 19:42
 2/2 szenes43 ***** válasza:
Nemrég voltam hasi ultrahangon mert nagyon rossz volt a laborleletem és elküldött a házidoki. Nekem már régóta epekövem van és időszakosan mikor odakerülök a hasi ultrahang kimutatja. Rajta van a leleteimen is.Valamikor azt mondta az egyik doki hogy míg meg nem mozdul addig nem fáj.Mondjuk és mindent megeszek s csak a műanyag tálcát nem rágom meg amin feltálalják. Szerencsés vagyok étvágy szempontjából.A katonaságnál szoktam rá hogy éjjel megjött a szobatársam otthonról,a konyha zárva s így ettem a kolbászt meg a rántott húst süteménnyel,tortával.
2018. júl. 27. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!