Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Gyengeség érzettel mit lehet...

Gyengeség érzettel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Mostanában tapasztaltam hogy alapvetően az egész napot végig aludnám,eddig 100 fekvőt is megtudtam csinálni most 20 is csodának számít,tisztára úgy érzem magam mint akinek semmi ereje sincs.Lelki baj nem lehet mert alapvetően jó a hangulatom és a kedvenc dolgaimat is szeretem csinálni,csak van egy ilyen mindjárt bealszom érzés.Az elmúlt hetekben sok cukrot fogyasztottam valamint csap vizet nem ittam,csak szódát.
2018. júl. 24. 14:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Nyár van. Ha meleg van, az cisnál ki mindenkit, ha hideg, akkor az, ha front van, akkor az, ha fúj a szél, akkor meg az. Szívás, de ki kel bírni.

Nem tudom,mi a fene van a levegőben, de én is rosszabbul bírom a napi mozgást, hiába hónapok óta naponta tolom le ugyanazt a távot, néha többet, pedig figyelek rá, hogy sokat igyak (vizet), vitamint vigyek be, satöbbi...

2018. júl. 24. 14:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia! A szervezetednek add meg,amire szüksége van rá,pl tápanyagokat...vitaminok..stb. Mert ha nem adod meg neki,ami kell neki,akkor nagyon csunyán meg fog büntetni.

Elég vizet igyál,nyáron igyis jobban izzadsz,több vizet vesztesz. Tudom,ismerős,hogy egész nap alvás...nagyon sokszor van/volt velem ilyen. De ha elmész edzeni,akkor jobb lesz,energikusabb leszel tőle. Persze mikor mész edzeni még akkor azt mondod,hogy hulla vagyok,és ugy is érzed,de edzés után jobb. Hidd el. Nekem bevált..nem lehet,hogy koffein függő vagy,és ma nem ittál kávét,és ezért érzed magad levertnek? A sok cukor nem tesz jót az fix....Probálj meg elmenni edzeni,karbantartani a tested,fürödj meg az is felébreszt.

2018. júl. 24. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!