Az orvosnál ahova megyek ott Halistennek nincsen lazmero de ha azt kamuzom hogy lázas vagyok akkor lazmero nélkül ugye nem tudja le ellenőrizni?
Figyelt kérdés
2018. júl. 19. 10:41
1/8 anonim válasza:
Ma már olyan a technika, hogy lehet valami mást csíptet rád, aztán megnézi azzal.
2/8 anonim válasza:
Egy rutinosabb orvos azért már szerintem lázmérő nélkül is meg tudja állapítani hogy éppen lázas vagy e. :D
3/8 A kérdező kommentje:
De miből? Csak ranezesbol?
2018. júl. 19. 10:49
4/8 anonim válasza:
Kézfej a homlokhoz, ősidők óta egyszerű ellenőrzés.
A láz többnyire szapora pulzussal is jár.
Pofozás nélkül is kipirult arc.
.
A legelemibb orvosi műszer a lázmérő, tehát ne reménykedj, hogy pont a te orvosodnak nincs!
5/8 anonim válasza:
Ha annyira kamuzni akarsz, mondd azt, hogy tegnap este lázas voltál. Gyakori, hogy reggelre elmúlik. Vagy hogy nagyon rosszul voltál a láztól, és vettél be lázcsillapítót.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó!! Utolso előttinek orvos biztos nem fogja megnézni a kezével a homlokát egy betegnek
2018. júl. 19. 11:01
7/8 anonim válasza:
Dehogynem, nekem a mellkasomhoz tette a kézfejét, úgy nézte meg.
8/8 anonim válasza:
Én azért nem innék meg rá egy liter arzént, hogy biztos nincs lázmérője egy orvosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!