Milyen betegséget mondjak az orvosnak amit nem tud ellenőrizni, de kiír pár napra?
múltkor mikor hányingerem volt meg fehér voltam mint a fal,akkor se nagyon hitte el h nem vagyok jól.
viszont muszáj lenne vele kiiratnom magam(mivel már nincs több szülői napom),mivel semmi kedvem osztály kirándulásra menni(mivel a társaság sem a legjobb,elég őket elviselni a suliban).a másik meg :hogy tanulnom kéne a tételeket,mert alig van 2 hetem a szóbeliig,szóval az a két nap nagyon sokat számítana.
sajnos az őszinteség el van vetve, h elmondjam h valójában mi a helyzet,ahogy ismerem akkor lehet h ki se írna.
Hát ha folyamatosan szimulálsz, akkor elhiszem, hogy nem fog kiírni, még ha őszinte vagy, akkor sem.
Gondolom, nem te vagy az egyetlen, aki szóbelizni fog az osztályból. ;)
Tojni kell társaságra, viszed a jegyzeteid, és az úton tudsz tanulni, megúszod a jópofizást is, és az sincs kizárva, hogy bele se fogsz halni.
Azt nem állítom, hogy jól is fogod magad érezni. :D
Szerintem is az az egyszerű, ha nem mész be, max kapsz pár igazolatlant.
Ez nem lehetséges? Én is csináltam ilyet anno.
21/L
Elmész fogászatra, ott kérsz igazolást, és ennyi.
A tanárnak meg azt mondod, hogy fájt a fogad, nem lesz rajta a papíron, hogy nem csináltak semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!