Egyre jobban romlik a memóriám?
Pár hete vettem észre, hogy elfelejtek dolgokat, égve hagyom a villanyt, boltba menetkor,alap ételek receptjeit, ez az első egy két hét. Betudtam, hogy fáradt vagyok.
Majd nem tudtam odafigyelni amit csinálok se munka terén(szellemi, illetve fizika munkát végzek) se magán életben. Ez már sajnos feltünt a közvetlen környezetemnek is! Már annyira durva a helyzet, hogy minap a kaját hagytam a tűzhelyen, és kimemtem a kertet rendezni, csak az égett szagra lettem figyelmes. nagyon félek saját magamtól.
Kérnek valamit hogy vigyem oda és abban a pillanatban elfelejtem, mindha nem is mondták volna. Pedig felfogom, próbálok figyelni. Akár ki akármit mond kimegy a fejemből. Ami mostanában még gondot okoz az a kifejezés, illetve a helyesírás. A képesítésemben ez alap anyag volt mind kettő, az értelmes mondatok összepakolása, illetve a helyesírás. Elgondolkodok, hogyan kell leírni, hogyan mondjam, elakadok, összefüggéstelenül beszélek. Kérlek ne bántsatok, nagyon meg vagyok rémülve, saját magamtól, itthon így is megkapom, hogy mindent elfelejtek, nem figyelek oda amit mondanak.
Valakinek voltak már ilyen jellegű tüneteik?
Augusztus 19re kaptam időpontot neurológushoz, de addig félek nem tudok mihez kezdeni.
Anyumnak van egy fajta szédülése, ami dúrva rosszulléttel párosul, arra Nootrolpilt(remélem helyesen írtam le) szed.
24 éves vagyok, lány.
Rengeteg dolog okozhat feledékenységet, memóriazavarokat, a stressztől kezdve az alváshiányon és a különböző ásványi anyagok hiányán át a komolyabb betegségekig, pl. pajzsmirigy-probléma.
Első körben szerintem pihenj minél többet, és ha túlhajtottad magad eddig, és még mindig fáradt is vagy, akkor valahogy lazíts a tempódon. Plusz tanulj meg valamilyen relaxációs technikát.
Szedj napi két Omega3 kapszulát, ez egy-két hét alatt sokat tud javítani a helyzeten.
Plusz próbálhatsz vastablettát is, C-vitaminnal együtt vedd be, lehetőleg éhgyomorra, étkezésektől távol.
Van még egyébként más problémád is? Bármilyen tünet lehet, még ha nem is tűnik ezzel összefüggőnek.
Magán neurológushoz menj ha komolynak tűnik...nem érdemes egy hónapot várni.
Ezer féle probléma okozhat ilyen tüneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!