Agyrázkódásom lenne?
Figyelt kérdés
3 napja vertem be hátul a fejem.(nem volt nagy ütés) nem is fáj a helye, utána sem volt bajom, tegnap kicsit szédültem (máskor is előfordult már) és hányingerem volt. Edzettem is tegnap, bírtam, nem volt baj, tegnapelőtt is futottam. Ma is kavarog a gyomrom és hányingerem van. Agyrázkódás lehet?2018. jún. 27. 12:25
1/7 A kérdező kommentje:
A nyakam is megvan húzodva, de az nem az ütéstől. És tényleg kicsi ütés volt, illetve volt aki azt mondta agyrázkódással nem futnék és edzenék.
2018. jún. 27. 12:28
2/7 anonim válasza:
Lehet, hogy érdemes elmenni vele dokihoz, nehogy komoly baj legyen.
3/7 A kérdező kommentje:
A gyomrom sem tökéletes, mintha elrontottam volna. Ettem is olyat amitől ez elképzelhető lenne.
Illetve volt már máskor, hogy nyaksérülés okozott szédülést.
Így ezekben lenne összefüggés.
Csak az érdekelt ha agyrázkódásom lenne ugyanúgy bírtam volna a fizikai terhelést?
2018. jún. 27. 12:38
4/7 anonim válasza:
Fejet ért ütésnél mindég nagyon fontos az azonnal kivizsgálás! Edzeni egyáltalán nem lett volna szabad. Nekem mikor volt egy fejet ért sérülésem, és csak 3 nap után mentem be az ügyeletre, akkor nagyon leszúrtak. Azt mondták ez nagyon veszélyes, és azonnal kell menni tisztázni, hogy mi a probléma? Agyrázkódástól is lehet hányingered, mert azt okoz.
5/7 A kérdező kommentje:
Szinte nem i ls volt erő az ütésben. Ültem és hátrahajoltam és úgy ütöttem be az ágyba. Abban a percben fájt aztán nem, máskor is fordult ekkora ütés elő. Eszembe sem jutott orvoshoz fordulni.
2018. jún. 27. 13:08
6/7 anonim válasza:
Okés, akkor ne menj el dokihoz. Ha esetleg egyszercsak összeesel és meghalsz, akkor jusson eszedbe utolsó gondolatként, hogy mi szóltunk.
7/7 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál, nincs agyrázkódás.
Vírusos fertőzésem van, az okozta a hányingert.
2018. jún. 27. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!