Lehetett ebből annak idején kezeletlen agyrázkódásom?
Figyelt kérdés
Még 13 évesen órán billegtünk egy haverommal amikor egy srác kirúgta alólam a széket és bevertem a fejem a falba,de annyira hogy a tarkóm meg a környéke hónapokig fájt és ha egyenesen tartottam vagy csak hozzá ért valami sírni tudtam.Persze a srác is kapott mert én meg a kemény atlasszal fejbe vágtam de úgy hogy ő is sírt.Amikor hazaértem nem mertem elmondani mivel volt már előtte balesetem így féltem hogy kórházba visznek.Igazából nem sokkal az eset után csak úgy bírtam írni hogy ferdén tartottam a fűzetett.kb 20 éves korrom óta egyre rosszabbul alszom,és rengeteget fáj a feje,de nagyon erős lüktető annak ellenére hogy rendesen eszek és a folyadék bevitelel sincs bajom.Nem tudom hogy lehet-e köze egymáshoz a dolgoknak.2018. máj. 31. 11:37
1/1 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy emiatt vannak ezek. De nem látunk bele a fejedbe, biztosat csak egy kivizsgálás tudna mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!