Négy darab tojás reggelire mustárral extrudált kenyérrel. Most nagy hülyeséget csináltam?
Tulajdonképpen mi a kérdésed?
Sokallod vagy kevesled a tojást?
Ha sportolsz, az fogyás ellen nem jó, hacsak nem tudsz elég sok kalóriát enni - ami sport esetén még jóval magasabb érték, mint anélkül.
Másrészt meg nem jó egyfélét enni csak, a tojással önmagában nincs sok gond, de ha hízni is akarsz, akkor ezen kívül más fehérjeforrások is kellenek, meg böven szénhidrátok is.
Köszi szépen.
Nemrég kezdtem el és leolvadnak rólam a kilók, gondolom mert még az elején vagyok. Soknak tűnt ennyi tojás a netes leírások alapján.
Rendszeresen járok orvoshoz és ő mondta hogy sportoljak ha lassabban szeretnék fogyni és hogy megmaradjon a tónusom, csak ezért kellene minden nap. Fehérjét természetesen igyekszek bevinni.
Az epét ez bánthatja esetleg? Volt már vele problémám és örökölhettem is az érzékenységét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!