Most akkor én vagyok ilyen büdös?
Többször volt már, hogy társaságban voltam és valaki megkérdezte: „Ti is érzitek ez a büdöset?”
Mindenki mondta, hogy ja amúgy magyon büdös van, én meg ott néztem és nem értettem mi van, mert semmit nem éreztem. Elgondolkodtam, hogy vajon én vagyok-e ilyen büdös. Naponta fürdök, használok dezodort és ilyen foreveres izzadásgátlót (elvileg megöli a szagcsináló bacikat). Amikor hazaérek mindig megkérdezem szüleimet, hogy büdös vagyok-e, erre vagy az a válasz, hogy semmi szagod sincs, vagy az hogy jó illatod van. Egyébként nem tudom mitől lehet, de amikor közösségben vagyok, mindig eléggé elkezdek izzadni, ez csak akkor múlik el, mikor kint vagyok a szabadban, vagy megvan a kellő távolság. Szerintetek most hülye vagyok, vagy büdös, vagy mi bajom van?
Előre is köszi a válaszokat!
A túliskolázottak úgymond, elnyomják a szagokat. Erre fejlesztettek ki különböző illatú parfümöket, dezodorokat.
Azt viszont nem tanítják az iskolákban, hogy az izzadtságnak azért van szaga, mert a beleinkben biogáz fejlődik. A biogáz néhány alkotóeleme bekerül a véráramba, és ezt a szervezet nem tudja hasznosítani, tehát kiüríti. Az izzadásnak tehát azt a funkcióját, hogy a bélgázokat üríti ki a szervezetből, nem sokan ismerik. Ezek a bélgázok keverednek a kívülről kent pacsurikkal, valóban keletkezhetnek rendkívül büdös szagok is.
Én azért utálok társaságban lenni, mert némely embernek olyan szaga van, hogy az már förtelmetes. A virágok, és még az izzadtságszagot is szeretem, de a mesterséges illatoktól kifordul a gyomrom.
Tehát Te is lehetsz büdös más embereknek, de a családtagjaidnak kellemes illatú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!