Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért vérzett kicsit az...

Miért vérzett kicsit az orrom, mikor fájt a fejem?

Figyelt kérdés
A baloldalon fájt a fejem tegnap, de iszonyúan, már majdnem sírtam. Éjjel alig aludtam, az orromból folyt kicsit a vér. Ez már többször előfordult, ha fáj a fejem egyik oldala, akkor az orromból jön egy kis vér. Azért írom, hogy egy kis, mert nem eleredt az orrom, csak pár csepp jött. Ez a vérzéses dolog már egy ideje fennáll. 1-2 hónapja voltam MRI-n, mert annyira fájt a fejem, hogy hánytam, de akkor az nem mutatott ki semmit. Vérnyomásommal vannak problémák, ez okozhatja? Láttam egy hasonló kérdést valakinél, neki írtátok, hogy vérnyomásprobléma, de én ezt tudom is magamról, egy kicsivel magasabb, mint kéne, de annyira nem vészes. Nem is kaptam rá gyógyszert, csak diétáznom kell, meg sokat mozognom. Viszont ugye fiatalon (16 év) nem kaphatok agyvérzést, meg ilyesmi? Lehet, hogy csak a fronttól volt ez?
2010. jún. 16. 13:12
 1/5 anonim ***** válasza:
ez nem fejfájás, hanem migrén, keress fel egy fejfájáscentrumot
2010. jún. 16. 13:16
 2/5 anonim ***** válasza:

én migrénes vagyok, nagyon hasonlóak a tüneteink, de simán lehet magas vérnyomástól is, attól függ mennyire maga és ingadozik-e. ha el vagy hízva, sürgősen kezd el fogyózni, mozogni és egészségesen enni. menj el a házidokidhoz, vizsgáljon ki és küldjön el szakorvoshoz, mert az orrvérzés nem normális.

ja, sajnos bárki kaphat agyvérzést, de tény, hogy ilyen fiatalon nagyon ritka.

32N

2010. jún. 16. 13:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Általában alacsony vérnyomásu vagyok. Egy éve történt,hogy eleredt az orrom vére, de nagyon, ügyeletre kellett mennem.Hét végén történt, gyógyszert nem adtak.

Magas volt a vérnyomásom l85/ 90. Hétfőn mentem a háziorvosomhoz, Ő irt fel gyógyszert. Addig minden nap vérzett az orrom 2-3 szor, de nagyon. A vérnyomáscsökkentő szedése után fokozatosan szünt meg.

Ja az ügyeleten annyit mondtak,hogy örüljek annak,hogy nem kaptam agyvérzést.

Azóta minden rendben, szedem a gyógyszert.

2010. jún. 16. 13:50
 4/5 anonim ***** válasza:
A vérnyomásom 140/vmennyi (most pontosan nem tudom, volt 24 órás vérnyomásmérésem, a 140-re emlékszem). Kivizsgáltak már teljesen, de semmilyen gyógyszert nem kaptam, csak az életmódváltozást ajánlották. Pánikbeteg is vagyok, ami megnehezíti az életemet, de a fejfájás is rátesz erre még. Orvos azt mondta, hogy a vérnyomásom nem annyira vészesen magas, amint rendbe jön az életem, jobb lesz majd, de viszont ilyenkor, mikor rosszul vagyok, félek, hogy komolyabb baj lesz.
2010. jún. 16. 14:14
 5/5 anonim ***** válasza:
(bocsánat, a kérdést a másik regisztrációmról tettem fel, mert akkor még erre nem tudtam bejelentkezni)
2010. jún. 16. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!