Csodavárolajhoz hasonló terméket valaki tud ajánlani?
Figyelt kérdés
2018. jún. 4. 19:12
11/23 anonim válasza:
Könnyező szűz Mária az pont olyan hatásos
12/23 A kérdező kommentje:
Miért, honnan veszed, hogy a csodavárolaj nem hatásos?
2020. júl. 27. 09:12
13/23 anonim válasza:
Ki mondott ilyet? :) hasonlatot vártál, írtam. Mi a probléma?
14/23 A kérdező kommentje:
Az ég világon semmi...
2020. júl. 28. 09:35
15/23 Salx Narval válasza:
Mint látod nem egy nagy csoda összeválogatni az összetevőit és összekeverni.:D Sőt ki is egészítheted ha akarod pl máriatövissel, repcével, olívával, lenmaggal stb.
16/23 A kérdező kommentje:
Azért én nem állnék neki ilyet kotyvasztani, ki tudja mi sülne ki belőle...:)
2020. aug. 9. 12:52
17/23 anonim válasza:
Ha megnézed az összetevöket (amiket megadnak!!!) mindegyik olaj kaphato, ártalmatlan. Olyan arányban "kotyvasztod" ahogyan csak akarod. Az alkotok várhato hatásait szintén megadják. Mi a problémád?
18/23 Salx Narval válasza:
Én sem értem a kételkedésed, ezek csak olajak, sőt java részt napi használatban lévő étolajak hidegen sajtolt gyártással. Évek óta tartok több félét és célirányosan keverem, mikor mihez kell, mondjuk én főleg ételízesítőként használom de gyógyászati, bőrápolási célra, sőt lakásillatosításra és rovarűzésre is használom némelyiket. Kedves kérdező nem tudsz ebből a négyféle olajból olyan keveréket készíteni akármilyen arányban kevered ami nem alkalmas napi fogyasztásra a megadott mennyiségben, vagyis 1-2 kiskanálnyi. Csak úgy kíváncsiságból mire kellene neked, hogy ennyire keresed?
19/23 A kérdező kommentje:
Édesanyámnak vettem ebből anno, én neki szeretném, hogy egy kicsit megerősödjön az immunrendszere illetve hát olvastam hogy mennyi mindenre jó tulajdonképpen.
2020. aug. 10. 08:22
20/23 Salx Narval válasza:
Mehetnek a mamának az őrölt olajos magvak is, azokban hasznos ásványok és rostok is vannak. Azokból is elég 1-2 kanálnyi naponta de ételekhez is keverhetőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!