Ti hogy veszitek rá magatokat a mindennapos fürdésre?
Figyelt kérdés
Valamiért nem tudom rávenni erre maga. Nagyon izzadós ember vagyok alapjáraton is és nagyon büdös tusok lenni már 1 nap után. De valamiért nem tudom sehogy sem rávenni magam. És ami a legszánalmasabb, hogy zavar de ennél erősebb a lustaságom. Vagy nem is tudom, inkább valami tudatalatti undorom van a zuhanytól. Sőt szüleim is csak taszítanak el tőle mert veszekedésgenerálás minden zuhanyzásom itthon. Meg a zuhanyzó is szétesőben van, a szentlélek tartja, ha rosszul csinálsz valamit kidőlnek az ajtók például. De a lényeg, hogy valahogy rá kéne vennem erre magam, hiszen közösségben nem sokáig tűrik, suliban is sokszor megszóltak ezért és a nők is távolról kerülnek. Sajnos izzadós létemre télen hetente egyszer zuhanyzom és nyaranta 4 naponta. Sőt ezt annyira sikerült űznöm, hogy meg is kellett műttetni február végén mert ciszta volt a hátamon miatta. Egy ideig sikerült a műtét után mindennapos zuhanyzásra rávennem magam de egy pár hét után visszaálltam a régi rendszerre, mint aki teljesen letojná az életét. Sokan mondják, hogy ez depresszió jele nálam, hogy ennyire nem érdekel az életem. Érdekel de valamiért csak nagyon minimálisan vagy nem is tudom. Na mindegy ne térjünk el ennyire a tárgytól, kérdés a következő, hogyan veszitek magatokat erre rá? Helyembe hogy vennétek magatokat rá ezek után? Minden segítőkész választ előre köszönök :D2018. jún. 3. 21:18
11/14 A kérdező kommentje:
Jó ötlet, akkor ülhetek gép elé pl ha lezuhanyoztam. Meg fogom próbálni ezt a módszert remélem be fog válni :)
2018. jún. 3. 21:40
12/14 anonim válasza:
Eleve jobb érzés tisztának lenni. Én jobban érzem magam zuhanyzás után, a víz ahogy lemossa a bőröm, az is kellemes érzés. Én reggel szoktam zuhanyozni, és az is jó érzés, hogy az emberek számára kellemes lesz az illatom, mert még dezodort, parfümöt is használok, amit zuhanyzás nélkül ugye nem lenne érdemes. Nem tudom, te nem érezted-e, ha másnak jó illata van, amit mindenki érez körülötte, és nem gondoltál-e arra, hogy te is ilyen szeretnél lenni.
13/14 anonim válasza:
De bizony, az depresszió, általában pont fordítva szokott lenni, hogy a külvilág mondja a depressziósra, hogy lusta. A pszichológia egyre inkább arra jut, hogy a lustaság valójában depresszió, mert egy egészséges emberben van energia.
14/14 anonim válasza:
Néha nekem is nyűg lezuhanyozni, de a kellemes víz és illat és az utána lévő frissesség mindenért kárpótol. Jelölj ki egy időpontot (egy órás intervallumot mondjuk), amin belül elmész fürödni és utána azt csinálhatod, amit akarsz. De addig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!