Barátom amikor este hazaért nagyon rosszul nézett ki és rosszul is érezte magát. Tényleg az éhségtől?
Figyelt kérdés
tiszta lila volt a szeme alja és hányingere volt.azt mondja mert egésznap nem evett.most meg már nem bírt .most lefeküdt aludni.vírus???2008. okt. 30. 20:53
11/11 A kérdező kommentje:
éjjel ébresztett párom, hogy hívjam az ügyeletet.kapott injekciót, nagyon rosszul van még mindig.anyukám még az éjjel elvitte a picit ( a doki mondta jobb lenne és mivel tápszeres így meglehet oldani az etetést ).valami vírus van, azt mondták 1-2napig is eltarthat.addig nem hozzuk haza a babát, mert lehet én se maradok ki.de borzalmas hogy nem láthatom.de jó helyen van, tudom.imágyják egymást anyukámmal.egyébként ő nem lázasodott be.páromnak volt az éjjel 38,5, nekem 37, 5.valószínű az idegességtől.
köszi mindenkinek
2008. okt. 31. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!