Akármit eszek pl csirkemell, vadhús (a 2 véglet kedvéért) mindentől puffadok. Mit tegyek? Roh@dtúl unim már, higy ennékde a puffadástól csqk nehezen tudok. Tippek?
A második ugyan elég bunkó stílusban írt, de valamennyi igaza van.
Sok ember van, akinek a hús emésztése ilyen problémákat okoz, és az elhagyásával vagy legalább is drasztikus csökkentésével megszüntethetö a felpuffadás.
Konkrét tapasztalat, nemcsak nálam, hanem más családtagnál is.
Ugyanezek voltak a panaszaim, bármit ettem attól puffadtam.
Egy idő után ehhez társult hasmenés is, majd 1 évvel később kiderült hogy tejcukor érzékenységem van, ami tönkrevágta a bélflórám.
Jobb lenne ha kivizsgáltatnád magad, és lehet hogy csak pro-prebiotikumra lenne szükséged.
Hagyd el a húst, neked nem egyértelmű?
Nekem sem bírja a gyomrom lassan 10 éve. A bőrös-zsírosabbat igen, de minden, ami színhús attól émelygek, jön fel a savam...
Okés, akkor ne itt kérdezősködj és ne szar gyógyszert szedj, hanem menj el kivizsgálásra.
Én csak a hústól vagyok rosszul , de te lehetsz tejcukor, gluténérzéken, epebajos, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!