Mit jelenthet az, ha szeretem hogy odaég a csirkemell vagy a pirítós vagy valami más? Vagy pl direkt hagyom hogy egy picit odaégjen. Vashiány vagy valami más?
Figyelt kérdés
Már tinikoromban is szerettem (sőt lehet gyerekkoromban is) ha oda volt égetve picit a csirkemell, vagy az égetett pírítós... na persze nem szénné égetve de ha a széle kicsit fekete lett meg nagyon sötétbarna azt imádom/imádtam!
ez az én hülyeségem vagy vashiányom (más vitaminhiányom ) van?
2013. máj. 4. 16:11
1/2 anonim válasza:
Én is így szeretem ! De csak az íze miatt.
2/2 anonim válasza:
A félig átsült hús is pont ugyanannyi vasat tartalmaz mint a szépen megsütött.
Egyszerűen azt tartod finomnak mint ahogy a legtöbb ember :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!