Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Létezik, hogy 15 évesen a...

Létezik, hogy 15 évesen a frontok miatt szédülök?

Figyelt kérdés

Pár napja minden nap (délelőtt) rám jön a szédülés, mintha mozogna alattam a talaj.

Emlékszem régebben volt már ilyen időszakom. Tél elején. Akkor bepánikoltam, meggyőződésem volt, hogy agydaganat. Aztán pár hét és elmúlt. (akkoriban volt vérvételem, vizeletvizsgálat azokon minden jó volt ha ez számít valamit)

Volt rá alkalom, hogy általános vizsgálaton magas volt a vérnyomásom de mostanában ha mérem jó.

Allergiás vagyok amúgy ami okozott már fulladásérzetet.

Nem tudom mi ez amikor rám jön a szédülés, de elég para. Valakinek valami ötlete?

2018. ápr. 26. 11:02
 1/5 anonim ***** válasza:
A 4 hónapos kislányom frontérzékeny, szóval a korodból adódóan simán lehet. Viszont a vérnyomásodat, cukrodat érdemes lenne követni rendesen, mindkettő tud veszélyes lenni.
2018. ápr. 26. 11:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehetséges ,de nagyobb a valószínűsége a vashiánynak ilyenkor tavasszal. Érdemes csináltatnod egy vérképet, mert több minden lehet, ahogyan más is írta.
2018. ápr. 26. 11:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Az agydaganatot nem mutatja ki egy sima vérvétel. Bármitől lehet. Pszichésen is meg alacsony vagy magas vérnyomástól. Akkor mérd ha rosszul vahy épp így ki tudod zárni ezt az okot. Fül, szem meg gerincbetegség is okozhat szédülést, nőknél hormomváltozás is, rossz vérkeringés, érprobléma...stb rengeteg oka lehet a leg ártalmatlanabbtól a leg súlyosabbig.Menj el a háziorvoshoz. Esetleg Kérj beutalót a neurulógiára ott tudnak segíteni. 15 évesen nem feltétlenül kell rögtön agydaganatra gondolni. Elég kicsi az esélye.
2018. ápr. 26. 11:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Az elmúlt napokban nem is volt fronthatás. Ellenben az elmúlt hónapokban - amikor nem volt semmi bajod - jópárszor. Akkor ?
2018. ápr. 26. 22:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is úgyan ez van 27 éves nő vagyok ...én már megjártam mindent fül orr gége, CT . Neurologia . Labor ...minden negativ még elküldtek mr re meg haematológiára ...de még mindig szédülök ...baromi idegesítő nem tudok semmit se csinálni szenvedés a napi feladatok elvégzése...még elmegyek majd szemészetre aztán több ötletem nincs :( ... írj ha kiderült h nálad mi okozta ...
2018. ápr. 28. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!