Miért szédülök fizikai terhelésre?
22 éves férfi vagyok.
Fizikai terhelésre elkezdek szédülni. Izmaim nem fáradnak el, de úgy érzem a vérnyomásommal mintha valami lenne, (de ez természetes hogy emelkedik ilyenkor a vérnyomás). Elkezdek szédülni. Évek óta fent áll, de nem nem is sűrűn végzek olyan munkát amiben megerőltetem magam. Valamikor Kisebb megerőltetésre is előjön. Egy-két alkalommal mikor nagyon elfáradtam akkor kicsi apró fényes mozgásokat is láttam a szemem előtt (csillagokat láttam). EKG-m jó. 24 órában is mérték mikor ez kijött. A szívem tüdőm viszont nem a legerősebb. Tudni kell, hogy sokat ülök. Ülő (szellemi) munkát végzek. De szoktam kerékpározni és a szabadban is lenni. De télére mikor keveset mozgok újra előjön.
Szakértő esetleg ilyen problémával küszködő emberek véleményére lennék kíváncsi.
Előre is köszönöm!
Szép napot!
Véleményem szerint a GYK nem megfelelő hely ennek a kérdésnek a megválaszolására.
Ide írja meg kérdését , szakértői véleményben fog részesülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!