Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért viszket a lábam?

Miért viszket a lábam?

Figyelt kérdés

Általában egy hosszú nap után (12 óra vendéglátó) hazaérek, eltöltök egy kis időt nyugisan, semmi baj. Lemosakszom, erre őrjítően elkezd viszketni a lábam. De tényleg. Semmi se mulasztja el.

Próbáltam már szappannal, sima tusfürdővel, vízzel mosni a lábam, de mindtől viszketett.Próbáltam az egyből fürdést, akkor is. Nyilván leizzadok napközben, de miért akkor viszket, mikor tiszta, miért nem, mikor koszos?

Most kentem rá a bőrgyulladásom elleni gyógyszert (diprosalic, seborrheára), és az kicsit lenyugtatta. De mintha lüktetne, melegedne. Komolyan mi ez?

2018. ápr. 15. 00:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy kiszárad, ahogy lefürdesz rögtön kend testápolóval. Amúgy tudom miről beszélsz. 6 éve vendéglátózom(22/L), nekem is volt ilyen, a testápoló bevált.
2018. ápr. 15. 00:50
 2/4 anonim ***** válasza:
ha semmi sem mulasztja el akkor csak az orvos fogja tudni, hogy mitől múlik el. Lehet ez akár ekcéma is.
2018. ápr. 15. 01:41
 3/4 anonim válasza:

A válaszom: nem tudom.

<off>

Olyan mint ha ráöntöttek volna egy zsák bolhát? és percekig csak állsz ott és vakarózol? Izé, mert én így szoktam, leggyakrabban felkelés után, főleg amikor eszembe jut egy jó rockos dal. és percekig csak állok b+ és vakarózok mint ... akire ráöntöttek egy zsák bolhát.

Ezt leszámítva egy egészséges huszonéves kölök vagyok, és az is voltam, a lábaim is, a szívem is, az idegeim is, a bőröm is. Am nem hiszem hogy az orvosok tudnának akármit is erről a ... betegségről.

</off>

2018. ápr. 15. 03:08
 4/4 anonim válasza:

Lehet rühes vagy.

(vicc)

2018. ápr. 15. 03:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!