Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek a rovarfóbiámmal?

Mit tegyek a rovarfóbiámmal?

Figyelt kérdés
Annyira rossz ilyen lapos bogarak jönnek a szobámba állandóan, anyámmal élek és hülyének néz, hogy visítozok neki fiú létemre ha látok egyet. Volt hogy éjféltől hajnali 4-ig bámultam a plafonon mert egyedül voltam otthon és nem mertem elaludni... mindig úgy érzem, hogy mászik rajtam, éjszaka ha zümmög valami rosszul érzem magam. úgy érzem embert tudnék ölni, de egy kis bogártól sokkot kapok szörnyű érzés, undorító pedig bírom a vért és a hullákat is nem vagyok szívbajos...
2010. jún. 11. 22:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Le a kalappal hallod, nekem csak 1esem volt egész évben. Hozzám képest matekzseni vagy :D

Aludj jól.

2010. jún. 12. 01:22
 12/12 anonim ***** válasza:

A mi hazunk (meg az egesz kornyek) poloskaktol hemzsegett tavaly. Az meg budos is, ha lecsapod!

Amugy megertem, hogy felsz, en pl a pillangoktol(es lepkektol es szitakotoktol) felek, bar lany vagyok, de ez meg lanykent is gaz..:) De a bogaraktol viszont kevesse felek, jo persze nem tartanam oket poenbol a szobamban, de le merem oket utni (es utana mindig buntudatom van, hogy szegeny bogar nem akart bantani, csak azert jott be, mert itt a feny es szegeny meg is volt ijedve, aztan egyik pillanatrol a masikra felszalad a potroha a fejebe, milyen borzalmas veg)

Amugy addig orulj, amig nem kepzeled be oket, mikor kicsi voltam amint lekapcsoltama villanyt pokokat lattam mindenfele es elkezdtem visitozni:D

De szerintem nem gaz, ha egy fiu fel a bogaraktol.. Egyszer probalj magadon erot venni, es csapj le egyet, onnantol gyerekjatek az egesz:)

2010. jún. 12. 11:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!