Mit tegyek a rovarfóbiámmal?
Le a kalappal hallod, nekem csak 1esem volt egész évben. Hozzám képest matekzseni vagy :D
Aludj jól.
A mi hazunk (meg az egesz kornyek) poloskaktol hemzsegett tavaly. Az meg budos is, ha lecsapod!
Amugy megertem, hogy felsz, en pl a pillangoktol(es lepkektol es szitakotoktol) felek, bar lany vagyok, de ez meg lanykent is gaz..:) De a bogaraktol viszont kevesse felek, jo persze nem tartanam oket poenbol a szobamban, de le merem oket utni (es utana mindig buntudatom van, hogy szegeny bogar nem akart bantani, csak azert jott be, mert itt a feny es szegeny meg is volt ijedve, aztan egyik pillanatrol a masikra felszalad a potroha a fejebe, milyen borzalmas veg)
Amugy addig orulj, amig nem kepzeled be oket, mikor kicsi voltam amint lekapcsoltama villanyt pokokat lattam mindenfele es elkezdtem visitozni:D
De szerintem nem gaz, ha egy fiu fel a bogaraktol.. Egyszer probalj magadon erot venni, es csapj le egyet, onnantol gyerekjatek az egesz:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!