Mit tegyek a rovarfóbiámmal?
szerintem valami elmebetegséged van, fordulj psychiáterhez.
hogy lehet az, hogy emberi csonkok belezését és a véres dolgokat bírod, a rovarokat nem?
már az betegség, hogy boncolásért rajongsz, a másik meg az, hogy lányosan félsz a rovaroktól.
Csapd őket agyon! Embert könnyebb szerinted ölni, mint rovart eltaposni?
Mondjuk én lány vagyok, de én is hasonló érzésekkel küzdök. S kedves előző igen, én is hamarabb darabolnék hullát, minthogy egy csótányt a kezembe vegyek..
Nekem a legsúlyosabb az volt, mikor a kis zöld bogárinvázió idején nem mertem 3napig a szobámban aludni.
Megoldások: szúnyogháló mindenhova, ilyen elektromos riasztó (szúnyogok ellen külön jó) és tenyéssz otthon pókokat (már ha attól nem irtózol, én mondjuk nem). A tenyésztés értsd úgy, hogy hagyd h pár apró kis házi pók beköltözzön a sarokba és ne takarítsd ki a hálójukat: ők hálásak lesznek és jóllakottak, te pedig nyugodt, hogy a kis mászó bogarak fel lesznek falva :)
Amúgy semmi sincs veszve, én biológus vagyok :D
A pókokat én is szeretem, aranyosak :D
Holnap évzáró után veszek mindenféle külső rovarriasztót. Mert hát a belsővel hiába fújom csak elszalad.
Szerintem rovarirtót drága lenne kihívni kis panellakás, igazából felesleges csótányt még itt sosem láttam.
Am ilyen lapos, hosszúkás és 8 vagy 12 hosszú vékony lába van, mint a cérna, gyors agyonnyomni agyon lehet, bár én nem mernék hozzányúlni.
Ez tök szexi ;) Bár gondolom neked annyira nem...
Én is félek a bogaraktól, vagyis inkább kiráz a hideg ha a házban látom őket. Különben gond nélkül elkapom, csak undorítónak találom.
Aztán utána még sokáig nézelődöm, hogy nincs-e több, meg hogy úristen mi lesz ha holnap is lesz bent.
Mi kertes házban lakunk, úgyhogy itt van minden... Hiába a sok csapda meg fújkálás nem sokat ér.
Nálunk hatalmas pókok is vannak a szobában néha (főleg ilyenkor nyáron) de komolyan kb. mint egy 50 forintos. Nem tudom hol képes bejönni az a hatalmas pók.
Még elkapni is necces, mert olyan nagy.
Én nem sikítozok, simán csak totál lefagyok egy pillanatra. Aztán a következő gondolatom: I kill you, baby. :DDD
Egyébként gyere, költözzünk össze mert én úgyis állandóan felügyelem a lakást és vadászok. + ha olyan társaságában vagyok aki fél tőle akkor én nem.
A vér, a hullák és bármilyen hasonló dolog engem is hidegen hagynak, de a bogarak-kukacok-legyek hasonlók hát... az nem hiányzik. Olyankor bizony nem vagyok annyira bátor és magabiztos azt be kell vallanom.
Mellesleg hány éves vagy kérdező? Hátha kinövöd majd az évek alatt. Én pl. mindig rettegtem a pókoktól de ma már csak némelyiktől egy kicsit.
Az a lapos bogár nem hasonlít ehhez?
Nem igazán, arányaiban 2x hosszabb és fele ilyen széles. És a lábai hosszabbak. Undorítóbb. :D:S.
17 vagyok, nem hinném hogy változik magától, de annyiban jó, hogy nem rettegek folyamatosan vagy, hogy lesz-e holnap, hanem ha látom leblokkolok és nem merem leszedni. És ha nincs itthon senki baszhatom a rezet, ezért nem hívom át a szomszédot még hülyének néz :D
A költözésben benne vagyok pont ezen agyaltam milyen vicces lenne egy fóbiás csajjal együtt rettegni :D
Te hány éves vagy? ha szabad megkérdeznem :D
"Nem igazán, arányaiban 2x hosszabb és fele ilyen széles. És a lábai hosszabbak. Undorítóbb. :D:S. "
Mi az úristen lehet az... :-O
Hirtelen csak valami százlábú, kemencehalacska, ezüstös pikkelyke, fülbemászó szerű dologra tudok gondolni.
Nem tudod lefényképezni? Mert amíg nem tudod mi az felesleges mindenféle rovarirtót összevásárolni.
Bár ha téged az nyugtat meg... :)
Dehogynem! Én rengeteget változtam pár év alatt is.
Régen ugyanígy voltam, annyira leblokkoltam, hogy volt amikor kb. eltűnt a bogár mire magamhoz tértem :DD
20 vagyok. Szóval akkor én nyertem, mert én régebb óta állok harcban a rovarokkal.
Hát ha látok még egyet majd lefényképezem a kedvedért :D. Már ha nem mászik el mert kegyetlen fürge.
Ezek a rovarirtók am tök hasztalanok, de tényleg megnyugtat :D
Ha biológus vagy akkor még kapcsolatba is kerülhetsz velük közelebbről :D Én buktam bioszból második félévkor :D
Várj, én nem a 23:09 vagyok, aki szintén 86%on áll és biológus.
A 23:50 és a 00:44 vagyok. :)
Én matekból buktam - mindig.
Két 86-os lol :D hogy különböztesse meg így az ember :D
A matek nekem is kemény tavaly 1.86, idén 2.1 es átlag. Elég volt a ketteshez :D.
Nah megyek mostmár aludni :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!