Most akkor mi a normális pulzus érték? Ez annak számít?
Mindenki mást mond erről. Persze tudom, hogy nincs ez így konkrétan megadva, hiszem emberenként eltérő lehet, de én úgy tudom, hogy nyugalmi, azaz ülő/fekvő helyzetben 60-90 maximum 100.
Na most nekem nyugalombam 72-86 közé esik. Az akkor normális?
20/N
Nagyon optimista vagy, hogy azt hitted, majd most csak egységes válaszokat kapsz, vagy valaki megmondja a tutit...
Tessék, nézelődj, bár itt is vannak eltérések:
Jah mondjuk milyen igazad van..:D bár ahogy elnézem, legtöbb helyen ugyanezt írják, szóval szuper!
Köszi a linket ment a zöld kéz!
Edzettségtől függ.
Átlag ember: 70-80, időnként sportol: 55-70, rendszeres sportol: 40-55, profi kerékpáros vagy Forma1-es versenyző: 28-40. A 90-100-at én sok tartom nyugalmiban, ami egyébként nem az ülő helyzet, hanem a fekvő 1 perc után.
Én kb heti 3 alkalommal végzek kardió edzést olyan 130-140-es ütemen. Utána pár perc után lemegy 80-90 körülre. Picit szorongós típus vagyok, azért is érzem úgy, hogy jól jön a mozgás.
Fekvő helyzetben 70-78. Ha ülök akkor van 80 körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!