Miért nem lehetek olyan szép mint a többi lány?
Figyelt kérdés
Úgy érzem minden lány szebb nálam, egyszerűen én nem vagyok az a modell alkat,nem vagyok magas, nincs darázsderekam, sem kicsi mellem, fenekem, hát közepéig érö hajam, kicsi fejem stb.. Rengetegszer megpróbáltam elfogadni magam, néha meg is vagyok elégedve a külsőmmel, de amikor kimegyek az utcára látom, hogy a többi lány mennyivel szebb, mindig rossz kedvem lesz. Tudom, hogy most sokan azt fogjátok írni hogy van ennél nagyobb probléma is a világon, és igazatok is van, de ha ezt a problémát megszüntetném, ha végre elfogadnám magam ,amiben meg leginkább egy fiú segitene, ha megdicsérne, de nem szoktak... Pedig akkor visszatérne az önbizalmam egy kicsit. :( Mégis mit tegyek, kérlek segítsetek. 17/l2018. márc. 27. 13:27
11/11 anonim válasza:
Most erre kerdezhetnem, hogy miért nem lehetek értelmileg testileg egészséges
Vagy miért nem lehetek jó kepességű, de inkább hallgatók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!