Nem érzem jól magam és nagyon fáradékony vagyok, mi lehet a baj?
Sziasztok!
Alapból rossz a közérzetem nem érzem jól magam a bőrömben. Állandóan fáradt és nagyon lusta vagyok pedig mindig a fejembe veszek dolgokat (akár hogy újra edzeni kezdek) de végül soha nincs belőle semmi. Az alap mozdulatok is sokszor nehezemre esnek (mint pl kiszállni a kocsiból vagy kimenni a szobából) . Munkahelyen teljesen levert vagyok és fél órával a kezdés után már legszívesebben "futnék" haza. Jó lenne megoldást találni a problémára mert ez így nem élet. Szeretném érezni milyen amikor az ember tele van energiával. Hallottam olyat hogy lehet vashiány az oka. Kérlek segítsetek. 21f
Ha nem lettél volna olyan fáradékony és lusta, már rákereshettél a problémára. Többször is volt itt róla szó.
Okok:
Dehidratált a szervezet
Vas, vagy D vit. hiány
Pajzsmirigy, vagy mellékvese probléma
Celiákia
„szétszórtság” – sok dolgot csinálsz egyszerre
7. nyakcsigolya →(amely) a pajzsmirigy területe – belőle fakadó problémák: fáradtság, fázékonyság, gyakori megfázások, szorulás, depresszió, súlynövekedés, izületi problémák, szív és érproblémák, stb.
Melyikhez tartozol? Használj spirulinát, amely kiváló vértisztító és máj regeneráló is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!