Megdőlt lelki egyensúly munkahely miatt?
Nem tudom milyen építőjelleget szeretnél itt hallani , kapni. Menj vissza az eredeti szakmádba, végzettségedhez, arra a területre amit tanultál, ha itt úgy érzed olyan vagy mint a kivert kutya.
ismertem egy elkényeztet, burzsuj muflincát. Tepert taposott, hogy bsc, msc, mindene meg legyen, gázolt , taposott át mindenkin. Gyenge volt mint a harmatos liba ..os, kudarc sose érte, a sikert is kudarcként élte meg és patakzott a könnye ha kellett ha nem. Kisírta magának, hogy igazi vezető lehessen, tetszelgett, tette, vette magát ott ahol kellett, arra élvezett ha megsimizték a buksiját, hogy hó milyen ügyes, okos ő. Ez sem volt elég, ma már ő a "vezérigazgató", pedig hülye mint a beton. Kis-táska pénzért vett pozíció xD
Szépen fejlődök szerintem, csak nem foglalkoznak kellően velem, mert meg kell lenni annak a munkának amit csinálok és amúgy sincs utánpótlas azt mondják.
Ezt magamban, lelkileg kell megoldanom, erre gondoltam, a pályát nem fogom otthagyni, ki fogok tartani a céljaimért, ha nem ez majd másik munkahely megadja. Nem érzem magam kivert kutyának, ugyanazt a teljesítményt nyújtom mint a másik, teljesen átlagos vagyok.
Hát ez a vezérigazgatós dolog kedves utolsó nem áll fent, egy nem vagyok gazdag, és nem azért nincs diplomám mert hülye lennék. Rossz döntést hoztam érettségi után, jelenleg nincs annyi pénzem ami ehhez az egyetemhez kell, na meg elvégezni is kínlódás lenne. Továbbá még mindig nem akarok főnök lenni meg vezérigazgató sem meg semmi. Egyébként is mire elvégzem a 2. képzést közeledek a 30 felé, amikor is csaladot szeretnék lassan alapítani, de majd ezt hozza a jövő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!