Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Holnap műtenek, epekövem van,...

Holnap műtenek, epekövem van, mire számítsak?

Figyelt kérdés
Azt szeretném tudni ,hogy ilyenkor az epehólyagot is kiveszik , szokott sikerülni laporoszkópiával ,katétert tesznek fel ?
2010. jún. 8. 09:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Mivel gyorsan megvan nekem nem volt katéterem. Az egész hólyagot akkor veszik ki, ha tényleg tele van kővel.Nekem kivették. Másnap már rohangáltam a kórházban, mentem zuhanyozni.Akkor még be voltam csövezve, de este kivették és harmadnap hazamehettem.
2010. jún. 8. 09:48
 2/4 anonim ***** válasza:

ha laporoszkópos módszerrel csinálják, akkor sztem nem fognak becsövezni, nemtom engem vágtak már keményen háromszor is eddig, és akkor sem csöveztek be csak mivel nem tudtam felkelni ezért kacsázni kellett pár napig, ennyi

(ahogy tudom, csak akkor katétereznek be, ha az atropin miatt mondjuk utána egy napig nincs vizeleted és akkor ugye muszáj .... , de ha van, akkor nem szokás)

2010. jún. 8. 10:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Bics, a ketéter és a becsövezés két külön dolog. A becsövezés a sebben lévő cső, amit a keletkező savó kivezetésérfe használnak.
2010. jún. 8. 10:12
 4/4 anonim válasza:

09:48

"Az egész hólyagot akkor veszik ki, ha tényleg tele van kővel"

Nem éppen...

A barátnőmnek 3 borsó nagyságú volt és kivették neki,igaz megkérdezték előtte,hogy mit szeretne.

Mivel akkor 35 éves volt azt mondta a prof,hogy újra fog termelődni a kő...,a legjobb megoldás ha kivennék az egészet.Belement,amit azóta is megbánt is ha nehezebb kaját eszik,rohan a WC-re.Előtte ez nem volt.Sőt, állandóan hasmenése van...,azt mondják 90%-a aki ilyen műtéten átesett hasmenéses....

2010. jún. 9. 04:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!