Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy álljak az orvos elé?

Hogy álljak az orvos elé?

Figyelt kérdés
Azt hiszem, szociális fóbiám van, de nem szeretek erről beszélni, orvoshoz se megyek szívesen. Félek, hogy nem vesz komolyan a doki. Hogy deríti ki, hogy mi a bajom pontosan, mi a vizsgálat menete?
2010. jún. 7. 22:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Tehát pszichiáterhez mennél? Hidd el tudni fogja. Elmondod neki, hogy mikor mit érzel. Pl nyilvános helyeken, vagy ha szerepelned kell, esetleg tömegben. Szépen elsorolod neki a problémákat.
2010. jún. 7. 22:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Majd ő kérdez, ne aggódj. Te csak menj el hozzá.
2010. jún. 7. 22:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Persze kérdez is. nyugi. csak menj el.
2010. jún. 7. 22:47
 4/8 A kérdező kommentje:
A háziorvos biztos találkozott már ilyen esettel, bár nem lesz nehéz megállapítania, mert valószínüleg akkor is "olyan" állapotba fogok kerülni... és ettől tartok, annyira kellemetlen.
2010. jún. 7. 22:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Az ilyen problémákkal nem a háziorvos foglalkozik, hanem a pszichológus.
2010. jún. 7. 23:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezt a jelenséget szokták pánikbetegségnek is hivni. Kapsz valami anti-depráns gyógyszert és az biztos segit. Vedd igénybe szakember segitségét, de először a háziorvossal beszéld meg, ő ad beutalót is.
2010. jún. 8. 04:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Én megértelek, én nem merek ezzel orvos elé állni, mert attól is fóbiám van. Meg gyógyszert se akarok szedni. Remélem neked sikerül.
2010. jún. 8. 10:47
 8/8 Serpens válasza:
A háziorvos csak gyógyszert adna rá. Szerintem is menj pszihológushoz, vagy ha a pénzed engedi kineziológushoz.
2011. febr. 22. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!