Hogyan jöjjek ki a súlyos alvászavarból?
Figyelt kérdés
Eros mentalis problemakkal rendelkezem, depresszios vagyok.
Jelenleg helyzetemben sok mindennel kell megbirkoznom, munkanelkuliseg, elhagytak es a tobbi.
Keptelen vagyok aludni, hiaba fekszem le, csak forgolodom, ezert mar inkabb elkezdtem filmezni netezni. Van hogy reggelig fent vagyok es keso delutan ebredek fel, nyilvan mert nincs kikotes hogy fixen menni kell dolgozni. Ez valtozni fog, de mar most szeretnem ezt abbahagyni. Elkezdtem szedni veny nelkul kaphato altatot(Sedacure forte) de ez sem segit.
Ha volt ilyen az eleted soran hogyan sikerult kilabalni belole?
2018. febr. 17. 02:52
2/4 anonim válasza:
Ez nem alvás zavar, hanem hülyeség.
Ha délutánig alszol akkor csak rosszul osztod be az időd.
Reggel kelj fel minden áron, és meglátod este elfogsz aludni.
3/4 realrapneverdie válasza:
Velem is szokott ilyen lenni, reggelig fent vagyok aztán elalszom és felkelek este 6kor..és igy tovább.. nehez vissza allni de vegyel erőt magadon es ne aludj el reggel hanem birj ki egy egesz napot ebren, rossz lesz de legalabb este eltudsz aludni
4/4 anonim válasza:
Én mindenképpen javaslom egy orvos felkeresését, ha a depresszió is jelen van, akkor nem szimplán lustaság vagy hülyeség (ezt egy előttem válaszolónak üzenem, tapasztalatból..), akár komolyabb gond is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!