Volt már valakinek nem forgó jellegű szédülése?
Hát elvileg a szivritmuszavar is okozhatja ezt, amit erzek. A kardiologusok szerint. Szoval a marciust megvarom(akkor mutenek vele) ha minden jol megy a beavatkozas sikerul es nem lesz tobbet szivritmuszavarom. Szoval, ha attol erzem magam igy el kell majd, hogy muljon. En ebben remenykedem.
Megyek ebben a honapban ful orr gegeszhez aztan reumatologushoz is.
Majd akarok mri- t a koponyamrol, belsofulemrol... meg nyakcsigolya rontgent. Ezeket mondta a haziorvos.
Egyebkent volt mar ilyenem. 2015-ben eloszor. Aztan egyszer ketszer ramjott, de mindig elmult. Most is remenykedem, hogy elfog:( igy nem tudnek elni tovabb.
Nekem is sokan mondtak mar , hogy ez psziches, de nem. Illetve mar ettol vagyok mentalisan ki, meg idegileg. Mert ezzel en nem birom elni a mindennapjaimat. Alig tudok dolgozni. Mar teljesen tonkrementem ebbe.
Es remiszto, hogy ez akár igy is maradhat...
Koszi, hogy irtal! Egy honap mulva tobbet fogok tudni remelhetoleg. Talan a szivem az oka, es megoldodik. Bizom benne...:( 25 eves vagyok egyebkent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!