Volt már valakinek nem forgó jellegű szédülése?
Igen,sajnos egész nap szédültem.Reggeltől,estére egy picivel jobb lett,de nem múlt el.
Nem érzed,hogy magas lenne a pulzusod?Mióta van ez a dolog?
Van esetleg valami stresszfaktor az életedben?
elmúlt magától?
Rám egy évben párszor ramjön. De akkor folyamatosan 0-24 érzem, és semmit nem tudok rendesen csinálni tőle. Rettenetesen megnehezíti a mindennapjaimat.
És nem forog velem a világ, hanem feszít a fejem, bizonytalanság erzés van benne, mintha bármikor elájulnék, meg ilyen lebegés érzet.
Kiderült, hogy szívritmuszavar van, amivel meg is fognak műteni (katéterezni) az orvos szerint az is okozhet ilyen tünetet. De a szívritmuszavarom mindig van, viszont ez a “szédülés” nem. Szóval nem vagyok benne biztos, hogy tényleg a szívem okozza:(
Nektek is ilyen jellegű érzésetek volt?
Igen,pont olyan,mint amit leírtál.Sokszor úgy éreztem,hogy mindjárt elájulok,nem tudtam hirtelen felállni,megfordulni,de ha siettem valahova,akkor az is rontott a helyzeten.
Ha nem stresszelsz,akkor valószínűleg a szervi baj okozza nálad.
Nekem magas volt már reggel a pulzusom,100 körüli..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!