Normális, hogy pszichesen fáj a hátam?
Figyelt kérdés
Volt egy elég stresszes időszakom és akkor fájt a hátam, nagyon megijedtem, hogy nem-e infarktus, mert raadasul a bal oldal felé sugarzott, de ahogy stressz megszűnt úgy ez is. És most hónapokkal később újra jelentkezett. Megint össze tudom kötni az idegeskedessel. Normális?2018. febr. 2. 00:29
1/1 HaEv válasza:
A fájdalom bajt jelez.
Simán fájhat bármid pszichésen! Szorongásnak hívják. A lelked túlterheli az izmaidat - úgy nagyon sematikausan ez történik.
Menj el orvoshoz, szív ultrahang! Szívzörej van? Ha ezek rendben vannak, akkor lelki eredetű a probléma. Találj valamit, amiben megnyugszol és ami felől idegeskedsz, találd meg rá a reális választ. Ne a stresszfaktort szüntesd meg, a stressz egy gondolkodásmód. Biztos, hogy annyira függsz attól, amitől ennyire félsz? Meg ilyenek. :)
Egyébként a stressz népbetegség - nyugi, csak átlagos vagy! :) Nehogy ezen idegesítsd magad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!